Últimes notícies

PIMEC proposa la reducció de l'impost de societats a les pimes

Antoni Cañete assenyala que aquesta reducció suposaria una mesura de justícia fiscal que contribuiria a l’enfortiment d’una ...

Els clients donen una nota notable a la restauració del nostre país.

El 44,8% dels empresaris defineix la situació del sector com a regular, i el 42,3% considera que ha perdut rendibilitat en l’últim ...

Educació i FP elabora un paquet de mesures per millorar la gestió i la planificació de la formació professional

“Per poder millorar aquests indicadors, hem plantejat una sèrie de mesures. La primera i més rellevant és simplificar el procés ...

Catalunya incentiva la comercialització de la seva oferta turística als mercats de Llatinoamèrica

75 operadors i agents de viatges coneixen l’oferta turística cultural i enogastronòmica de Catalunya en el marc de les jornades ...

Setmana Europea de la Prevenció de Residus

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu ...

Els Premis Nacionals d'Hostaleria ja tenen guanyadors

HOSTALERIA D’ESPANYA ha anunciat els guanyadors de la XVIII edició dels Premis Nacionals d'Hostaleria, que tindran lloc el pròxim ...

Envasos ecològics: Cinc Consells per escollir els adequats

Descobreix 5 consells clau per escollir els envasos ecològics ideals per al teu restaurant i reduir l’impacte ambiental. El sector de l’alimentació ...

Participem en la visita el Celler Torre del Veguer per conèixer la seva història i vins emblemàtics. abans de la Junta Directiva de la FIHRT

El passat dimarts, els membres de la Junta Directiva de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) van gaudir ...

L'Agència Catalana de Turisme, reconeguda internacionalment per la seva aposta pel turisme accessible

El projecte de l’organisme de promoció turística de la Generalitat ha rebut el premi en la categoria Iniciatives de Destinacions als ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>