Maridatge de territori amb producte de valor social

En motiu del Dia Internacional de l'Enoturisme, l'Escola d'Enoturisme de Catalunya organitza l'activitat "Maridatge de territori amb producte de valor social." Aquesta sessió posarà en relleu projectes socials del territori que fan servir el producte enogastronòmic com a motor per millorar les condicions de vida dels seus beneficiaris.

Projectes participants:

  • Coopera Agrari: Una iniciativa pionera que cerca combatre la manca de relleu generacional en el sector agrari, formant persones en risc d'exclusió social. Producte destacat: col·lecció de vins.

  • Espigoladors (Es Im-perfect): Fundació que lluita contra el malbaratament alimentari, redistribuint excedents i creant oportunitats laborals. Productes: melmelades i cremes.

  • Embotits Mallart: Projecte de la Fundació Mas Albornà que combina la tradició xarcutera amb la inclusió social, oferint oportunitats a persones amb discapacitat. Productes: Paté de Gall Negre del Penedès i altres embotits.

  • Olivera Cooperativa: Cooperativa que promou l’agricultura ecològica i la inclusió social, produint vins i olis de qualitat.

  • Ampans Fundació: Fundació que promou la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual a través de projectes enogastronòmics. Productes: vins i formatges.

Detalls de l’activitat:

  • Data: 14 de novembre de 2024
  • Horari: de 18:30h a 20:00h
  • Lloc: Escola d’Enoturisme de Catalunya
  • Preu: 18€ per persona (inclou 4 maridatges)

Per inscripcions, visita el web: www.escolaenoturisme.cat