Arriba la tretzena edició de Temps de Vi

Els dies 6, 7, 8 i 9 de juny es celebrarà a Vilanova i la Geltrú la 13a edició de Temps de Vi.
Temps de Vi és una fira amb tres eixos principals: la promoció dels vins elaborats a Catalunya; la difusió de la cultura del vi i del cava, juntament amb la divulgació del patrimoni de Vilanova i la Geltrú i l’augment de la presència de vins de la terra a la carta dels restaurants.
L’esdeveniment se celebrarà una vegada més, al centre neuràlgic de la ciutat, amb més d’una quarantena d’estands de les diferents DO, estands gastronòmics, concerts de música en viu i una zona amb activitats per als infants relacionada amb el món del vi.
Durant els tres dies de fira es realitzaran diferents tastos i maridatges en restaurants i llocs emblemàtics de la ciutat. Paral·lelament, la fira compta amb l’activitat estrella: tastos en veler. La ubicació marinera del municipi fa que sigui una activitat amb un tret diferenciador de la resta de fires.

Programa: 

Consultar aquí (properament)

Aquest any dins del marc de la celebració de la Fira Temps de Vi, alguns restaurants de Vilanova oferiran un Menú de l’1 al 9 de juny (Temps de Gastronomia) maridat amb vins de la terra. Alguns dels menús que podreu degustar són: