Els seients previstos en vols internacionals per a juny aconsegueixen 11,7 milions, un 12,8% més que fa un any

Comparant les previsions al juny amb les dades registrades a data equivalent de 2023, prossegueix el bon comportament dels principals mercats emissors: el Regne Unit (+7,8%), Alemanya (+7,9%) i Itàlia (+16,2%).

El nombre total de seients previstos en vols internacionals cap a Espanya per al mes de juny de 2024 aconsegueix els 11,7 milions, segons dades difoses avui per Turespaña. En comparació amb el mateix mes de l'any 2023, quan es van oferir 10,3 milions, l'increment interanual és del 12,8%.

Per al ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, "els seients previstos en vols internacionals són una referència fonamental per a saber com es comportarà el turisme en els mesos de temporada alta, i les previsions per a aquest mes de juny, que milloren notablement les de l'any passat, ens fan pensar en un estiu extraordinari per al sector".

Comparant les previsions de nombre de seients al juny de 2024 amb les dades registrades a data equivalent de 2023, prossegueix el bon comportament dels principals mercats emissors cap a Espanya: el Regne Unit (+7,8%), Alemanya (+7,9%) i Itàlia (+16,2%).

Destaquen així mateix les intenses pujades de República Txeca, amb un 50% d'increment, Polònia, amb un 43% més, i els Estats Units, amb més del 24% d'augment respecte a fa un any. Així mateix, mercats com el de Suècia, Noruega i Turquia també presenten rellevants pujades superiors al 12% per a aquest mes de juny.

Més informació