XII Jornades Gastronòmiques del Llagostí

El pròxim mes de maig, Alcanar celebra XII Jornades Gastronòmiques del Llagostí, un esdeveniment culinari anual que posa en relleu la riquesa i la diversitat de la seva oferta gastronòmica. Del 24 de maig al 21 de juny, veïns i visitants tindran l'oportunitat de gaudir d'un autèntic festival de sabors mariners, amb el llagostí com a estrella indiscutible del plat.

Amb la participació del col·lectiu gastronòmic, les Jornades Gastronòmiques del Llagostí ofereixen una gran varietat de plats creatius i deliciosos, tots ells destacant la versatilitat i l'exquisidesa del llagostí. Des de les preparacions tradicionals fins a les creacions més innovadores, els comensals podran delectar-se amb una experiència culinària única que captura l'essència del mar.

                            

L'Alcalde en funcions i Regidor de Turisme, Marc Chavalera, ha expressat la seva emoció pel retorn d'aquest esdeveniment tan esperat: 'Les Jornades Gastronòmiques del Llagostí són un dels moments més esperats de l'any. És una oportunitat de mostrar la nostra tradició culinària i d'atraure visitants al municipi. Estic encantat de veure com cada any aquest esdeveniment creix i prospera, convertint-se en una cita imprescindible per a tots els amants de la gastronomia'.

Mar Sancho, regidora de Projecció de Poble, ha destacat el valor de celebrar anualment les Jornades Gastronòmiques: 'Aquestes jornades no només celebren la nostra excel·lent cuina local, sinó que també contribueixen a la projecció del nostre municipi. És un moment per a reunir-nos com a poble i mostrar al món el millor de la nostra cultura gastronòmica. Les Jornades Gastronòmiques del Llagostí són una finestra a la nostra identitat i una oportunitat per a compartir-la amb tots els qui ens visiten'.

>> Consulta els menús

Més informació